More

  Anmeldelse: Apple Watch 3

  Apple Watch three (eller Apple Watch Collection three hvis det skal være helt korrekt) er ikke naked en videreudvikling af Watch 2 … det er en direkte nyhed, der kommer opsigtsvækkende hurtigt og Apple ser ud til at holde tempoet oppe.

  • Visse hyperlinks i denne artikler henviser til artikler, der er skrevet på engelsk. Vi arbejder løbende på, at flere sider bliver vist på dansk. 

  Watch three er tilgængeligt i to udgaver – en med mobile forbindelse og en med kun GPS. For begge gælder, at der er helt nyt chipsæt og nogle vigtige nye funktioner.

  Som erstatning for Apple Watch 2 er denne enhed et flagskib, når det gælder fitnessfunktioner, batterilevetid samt monitoring til f.eks. løb og cykling. Det er vandtæt, kan bruges til svømning og har pulsmåler.

  Ligesom det originale Apple Watch, der fortsat er på markedet, bruger Watch three det nye Watch three OS4, hvilket er en betydelig og nyttig opgradering. På trods af forbedringerne i softwaren forkommer dette seneste ur canine at være ret dyrt, og det lander i en verden af stadig mere imponerende fitnessfokuserede ure med mange faciliteter.

  Apple har vundet ry som verdens førende producent, så tilbyder Apple Watch three nok til at kunne fastholde en topplacering?

  Se vores video-gennemgang af Apple Watch three nedenfor.

  Apple Watch three – priser og lancering

  • Lanceret 22. september
  • Prisen begynder ved $329 (ca. 2000 kr.)

  Der er to varianter af Apple Watch three, en med LTE og en med kun GPS. 

  Tidligere priser: $399/2100 DKK eller $429/DKK 2600 (for henholdsvis 38mm- og  42mm-versionen), senere nedsat til $329/DKK 2000 eller $359/DKK 2175.

  Sammenlign det med den nye pris på Apple Watch Collection 1,som er $249/DKK 1500 (38mm) eller $279/DKK 1700 (42mm) og du kan se, at du virkelig skal bruge de opgraderede funktioner meget, for at det kan beskrives som et godt køb.

  Designet af Apple Watch 3s high og bund er næsten identisk.

  Prismæssigt er det glædeligt, at GPS-modellen har en meget lavere startpris finish Apple Watch 2 (som nu er off-sale), males alligevel tilfører uret et opgraderet chipset og en højdemåler.

  Det er ikke en massiv opgradering, males det er fint, da det nu er billigere og bedre finish den tidligere mannequin.

  Apple Watch three blev lanceret den 22. september 2017, og bør være den nyeste mannequin i mindst et år, hvis ikke længere.

  Har vi behov for LTE?

  • Forbindes temmelig godt, kan være lidt ustabil
  • Ekstraomkostninger for at streame dine information fra uret

  Den største fordel ved dette nye Apple Watch er, at det har sin egen cellulære forbindelse, så det kan fungere uafhængigt af din telefon.

  Betyder det, at du kan købe et ur uden at eje en iPhone? Desværre ikke … og sådan vil det være i lang tid fremover. I virkeligheden betyder det, at du kan modtage telefonopkald og nogle appmeddelelser, når din telefon er hjemme, males ellers er du helt afhængigt af dit håndsæt.

  Med hensyn til meddelelser: hvis den app du vil bruge, ikke er blevet opgraderet til arbejde i “stand-alone”- mode (behøver ikke en telefonforbindelse for at fungere), vil du ikke få opdateringer og meddelelser, selvom LTE-forbindelsen er aktiveret.

  Evnen til at oprette forbindelse til et mobilnetværk er fin, males føles ikke som den mest afgørende funktion.Canine skal det  tilføjes, at nogle mennesker allerede har rapporteret, at funktionen har reddet deres liv.

  Du kan deaktivere LTE fra Control Center

  Du kan deaktivere LTE fra Management Middle

  Opkaldskvaliteten fra en sådan lille enhed er virkelig imponerende – vi gennemførte en telefonsamtale beneath et løb, og både højttalerens lydkvalitet og mikrofonens følsomhed var fremragende.

  Det betød, at vi kunne løbe helt normalt og holde en samtale i gang uden at holde Watch three op mod munden. Faktisk var lyden så høj, at vi måtte skynde os videre, for at andre ikke skulle lytte med.

  Det er mindre nyttigt, når du kører bil. På grund af den omgivende støj er det sværere at  høre, hvad der bliver sagt – males uret vil alligevel gøre det lettere for dig, fordi du ikke behøver at story i mobil, hvilket jo er ulovligt beneath kørsel.

  Vi ville stille spørgsmålstegn ved, om du virkelig har brug for funktionaliteten – ikke mindst fordi du skal betale ekstra for den.

  Det er særlig problematisk, at du skal bruge mellem 30 og 70 kr. pr. måned for at få dine information – som du allerede betaler for – pumpet ind i din enhed.

  Hvis information til uret var det free of charge, ville det være fint, males den ekstra omkostning gør det svært at anbefale LTE-versionen af denne årsag.

  40 millioner musiknumre på dit håndled

   

  En nylig opgradering er tilføjelsen af musikstreaming, noget der blev annonceret ved lanceringen, males mærkeligt nok ikke kom med.

  Denne funktion – hvis du har betalt ekstra for at få LTE-varianten af Watch three og betaler ekstra  hver måned for at få dataene – er faktisk en ganske god tilføjelse.

  Du får to ting med de nye Apple Music streaming-muligheder: Apple Music direkte og Beats Radio. De er begge tilgængelige og det letteste er at bruge Siri – du kan også trykke dig vej, males det er meget kompliceret.

  Den nemmeste måde er at bede Siri om style, en spilleliste, du allerede har oprettet eller naked en bestemt sang.

  Det er ikke perfekt – især ikke når man opholder sig uden for, males når det virker, er det en drøm, et fantastisk scenarie, hvor man styrer næsten ethvert musiknummer i hele verden ved at snakke til sit håndled.

  Du skal absolut være integreret i Apple Music-systemet, for at dette kan fungere godt – du kan f.eks. Ikke gennemse afspilningslister på håndleddet, og hvis du blot spørger om ‘Play some working music’ resulterer de i nogle afvigende valg. En  afspilningsliste, du allerede har oprettet, kan canine nås på et sekund.

  Nå, ja, et sekund…. Siri har alt for ofte et drawback med at forbinde og fortæller os, at den vender tilbage, når den er klar. Det varer en evighed, og så må man begynde forfra.

  Hele Apple Music streaming-opsætningen er strålende, når den virker, og det er en sand fornøjelse at kunne lytte til så meget dejlig musik.

  Males det er lidt usikkert, når man ikke hele tiden kan få forbindelse til de mange numre – og du vil generelt nok have din telefon med dig, hvilket er en langt bedre måde at få adgang til musik på, males funktionen er imponerende og en stor forbedring.

  På trods af  mulighederne for Apple Music-streaming kan vi stadig ikke rigtig se en god grund til at anbefale LTE-varianten af Apple Watch three, da ønsket om ikke at skulle have sin telefon med blev imødekommet med GPS på anden generationens modellen.
  Vil vi altid være forbundet? Er det ikke tid til at slukke, når vi træner? Og er du villig til at betale en meget højere pris for at have mulighed for at lytte til musik eller bruge apps, når du ikke har telefonen med?
  Med dette i tankerne bør du kun overveje Apple Watch three LTE-varianten, hvis du er bekymret for ikke at have kontakt til omverdenen eller hvis du af uforklarlige årsager efterlader din telefon.

  Design og skærm

  • Design næsten identisk med tidligere modeller
   Skærmen er stadig levende og lys

   Apple Watch-designet er blevet temmelig ikonisk. Når man se nogen gå med Fitbit, skal man lige afkode, hvilken mannequin det er, males med Apple Watch er der øjeblikkelig genkendelse. Vi ser ikke behov for at opgradere designet så meget som iPhone. Apple har gjort det fornuftige at holde rammen næsten identisk med tidligere udgaver og byder på et nyt chipsæt og cellular-mulighed i to størrelser (38mm og 42mm). Det er gjort ved at integrere antennen i skærmen, hvilket er en innovativ måde at spare plads på. Ellers var designet blevet for klodset. Der har canine været en lille ændring i fabrikationen: hvis  du trykker på Digital Crown eller strømknappen føles  det hårdere finish på Apple Watch 2. Dette er lidt spidsfindigt, males noget, vi har bemærket, hver gang vi har brugt uret. Bortset fra dette er den eneste vigtige forskel den digitale krone, som nu har en rød prik for at vise, at det er den nye mannequin.

  Skærmen er som altid skarp og lys

  Skærmen er som altid skarp og lys

  Det er ikke en stor nyhed, males vi fik spørgsmål om det, da vi havde uret på, hvilket viser, at people er interesserede, når et nyt ur lanceres. Det er elegant og let, og selv om nogle efterlyser et rundt show, er 1,65-tommer-skærmen (på 42mm-versionen) helt sikkert den optimale størrelse og type til visning af information – og  Apple har som bekendt “fremtvunget” en settle for af deres design på markedet. Selve skærmen, der bruger OLED-teknologi, har altid været en af de mest attraktive. Den er skarp, levende og lys, og vi har aldrig haft et drawback med ikke at kunne se teksten. Nå, det er ikke helt sandt – skærmen slukker af sig selv for at spare på batteriet, når det er nødvendigt, og det betyder, at du skal ryste dit håndled for at få skærmen igang. Selv om dette er langt fra det ideelle, har Apple justeret algoritmen i en sådan grad, at selv en lille bevægelse sætter gang i displayet – og selv om det ikke altid er optimalt ved f.eks. løb, er det meget bedre finish den første model af Apple Watch.

  Recent Articles

  All the latest Amazon Prime Day camera deals and sales

  It’s lastly Prime Day, which implies it’s time to attain the easiest new tech in Amazon Prime Day offers, together with Prime Day digital...

  All the latest Amazon Prime Day GoPro deals and sales

  If you’ve been planning to purchase an motion digital camera, you shouldn’t miss the chance to take pleasure in reductions with this 12 months’s...

  Related Stories

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox