More

  Anmeldelse: Dell XPS 13

  Raffineret, forfriskende og imponerende. Hvis vi kun måtte bruge tre ord til at beskrive den nye Dell XPS 13, så er det disse ord, vi ville hive frem. Den starter med en quad-core processor, tre USB-porte og microSD-kort-indgang. Hertil kommer, at den kun vejer 1.21 kilo, så ikke naked vejer den mindre finish Apples MacBook Professional, der har også flere kræfter – og så er den billigere.

  Oveni kommer, at XPS’en har et mere moderne udtryk. Ud fra designet af de nyeste smartphones på markedet, kan vi konstatere, at mindre kant på skærmen er det retailer hit, og det har Dell også indset. Dells XPS 13 er nemlig udstyret med den nyeste InfinityEdge-skærm, og kanterne er så tynde, at maskinen ser ud som om, at den kommer fra fremtiden. Er man i stand til at se bort fra den lidt klodsede placering af web-kameraet, så er dette den bedste bærbare, du kan købe lige nu. Og det er der bred enighed om på markedet.

  Som det fremgår, så er vi dybt imponeret over den nye XPS 13, ikke mindst takket være den nye farvemulighed. Faktisk er vi så imponeret af Dells opdateringer, at vi endnu engang har udnævnt den til at være “Bedst i klassen”. Når det er sagt, så skal vi også lige nævne, at opgraderingerne har sin pris – og den er højere finish før.

  Spec Sheet

  Right here er konfigurationen på den Dell XPS 13 som TechSwitch modtog til anmeldelse: 

  CPU: 1.8GHz Intel Core i7-8550U (quad-core, 8MB cache, op til four.0GHz)
  Grafik: Intel UHD Graphics 620
  RAM: 16GB DDR3 (2,133MHz)
  Skærm: 13.Three-tommer, Extremely HD (Three,840 x 2,160) UltraSharp InfinityEdge contact show
  Lagringsplads: 1TB PCIe SSD
  Porte: 2 x Thunderbolt Three (USB-C), 1 x USB-C Three.1, micro SD card reader, headset jack
  Forbindelser: Killer 1435 802.11ac Wi-Fi,  Bluetooth four.1
  Kamera: Widescreen HD (720p) webcam med four array digital mikrofoner
  Weight:  1.21 kg.
  Størrelse: 11.9 x 7.eight x Zero.Three-Zero.46 tommer (Three.02 x 1.99 x Zero.78-1.16 cm; Bredde x Dybde x Højde)

  Pris og tilgængelighed

  Selv om den er steget i pris, så er de ekstra kræfter i Dells XPS 13 klart værd de ekstra kroner.

  Selv den billigste udgave starter denne gang med en quad-core processor, nemlig en 1.6GHz (op til Three.4GHz med Turbo Enhance) Intel Core i5-8250U. Du skal nok regne med at hoste op med omkring 10.000 kroner, males så får du også en 1080p non-touch skærm, 4GB RAM og 128GB SSD-harddisk.

  Ligesom med de fleste bærbare nu til dags, så har du muligheden for at vælge en konfiguration, der forsøger at matche dine ønsker. Har du brug for en hurtigere processor, så kan du vælge mellem to udgaver, der begge indeholder en 1.8GHz Intel Core i7-8550U (4GHz med Turbo Enhance).

  Den udgave, vi har testet her, vil sikkert løbe op i omkring 15.000 kroner, hvilket selvfølgelig er mange penge, males den kommer så til gengæld med en 4k-skærm, 1TB disk og 16GB RAM. Selv om vi egentlig nød at kigge på skærmen, så er vi nødt til at erkende, at andre fastholder, at den ikke er så god som basis-modellens 1080p skærm på grund af dårligere farvenøjagtighed og kontrast.

  Det er også lettere irriterende, at udgaven i farven Alpine White er dyrere finish standardfarven.

  Uanset konfigurationen, så er alle udgaverne udstyret med tre USB-C porte (to af dem er Thunderbolt Three), en microSD-kortlæser og en Three.5mm audioindgang.

  Til dem, der holder af at sammenligne priser, kan vi oplyse, at den eneste konkurrerende flagskibs-model, der prismæssigt kan matche XPS’en, er Google Pixelbook. Den nyeste MacBook Pro og 13.5-udgaven af Surface Book 2 er begge dyrere og svære at drage hardwaremæssige paralleller til.

  • Visse hyperlinks i denne artikler henviser til artikler, der er skrevet på engelsk. Vi arbejder løbende på, at flere sider bliver vist på dansk. 

  Dell XPS 13 2018

  Design

  Med den nye udgave af XPS 13 er det første gang, siden den populære maskine ramte vores prime fireplace, at designet har ændret sig markant. Den er faktisk både tyndere og lettere finish den forrige udgave, der kom for blot nogle måneder siden.

  Dell har sendt XPS13 på slankekur, så den er 30 procent tyndere (Three.4mm) på det tyndeste punkt, og den er en smule lettere med sine 2.21 kilo. Den mest bemærkelsesværdige ændring er canine muligheden for den nye farve; Rose Gold on Alpine White.

  Mens næsten alle producenter af bærbare har en såkaldt rose/gold-udgave, så har Dell taget deres model skridtet videre med det matchende tastatur.

  Picture 1 of 10

  Picture 2 of 10

  Picture Three of 10

  Picture four of 10

  Picture 5 of 10

  Picture 6 of 10

  Picture 7 of 10

  Picture eight of 10

  Picture 9 of 10

  Picture 10 of 10

  Dell er især stolt over, at chassiset til tastaturet indeholder et krystalliseret silikone-materiale med indfarvet hvidt – nærmest som et vævet stykke stof – i ni lag.

  Det er første gang, at man har vævet glasfiber ind i en bærbar pc. Hertil kommer, at hoved-chassiset har en oxideret titanbelægning, der giver overfladen et næsten perlemorsagtigt skær og samtidig gør den mere modstandsdygtig overfor fedtpletter.

  Desværre kan man ikke sige det samme om det plastikmateriale, som de tynde kanter består af. Vi har gennem de seneste uger konstateret, at farven her er blevet mere grålig.

  Desuden er der et lille aber dabei med hensyn til, hvad der er maskinens største kritikpunkt; nemlig placeringen af webkameraet. Den nye IR-linse fungerer glimrende i forhold til hurtig login med Home windows Good day, det biometriske sikkerhedssystem, som kameraet bruger til login – males desværre ser det infrarøde lys lidt intenst.

  Dell XPS 13 2018

   Når det er sagt, så er vi også nødt til at pointere, at kameraet med dets 720p giver et lige så godt billede som den seneste MacBook Professional, males det er ikke en 60fps som den på Pixelbook’en. På det område slår Floor E book 2 dem alle med sit 1080p-kamera. 

  Webkameraet kommer med fireplace mikrofoner, som alle sidder på kanten af den bærbares base. Det giver en bedre lyd, når man videochatter eller befinder sig lidt på afstand af computeren. Her er den bedre finish de nærmeste konkurrenter.

  På den anden aspect, så kommer XPS 13 ikke til at konkurrere på dette område med for eksempel Google House og Amazon Echo lige med det første. Man kan godt vække Cortana med stemmen, når man er et par skridt væk fra computeren – og står foran den – males går man om på “bagsiden” af den, så går det galt.

  dell xps 13 2018

  Show

  En anden kæmpe forbedring på dette års udgave er skærmen. Nu har man muligheden for at få en 4k Extremely-HD skærm (Three,840 x 2,160) som ligger lige underneath en clean IGZO touchscreen. Det giver bedre skarphed finish hos nogle af de konkurrerende computere, som vi har nævnt tidligere i anmeldelsen.

  Touchscreen-skærmen er coatet med en Zero.65% anti-reflekterende belægning, der har til formål at eliminere de gener, som vi kender fra en almindelig touchscreen.

  Skærmens brightness-indstillinger skal også fremhæves. Selv når man skruer ned på 10 procent brightness, er man stadig i stand til både at læse og skrive.

  Med en 1,500:1 kontrast ratio og 100% sRGB farveprofil  ser det ind imellem ud som om, at de mørkeste områder i en video eller på et billede lukker en smule sammen, males skærmen har en hurtig og flydende respons ved berøring.

  Første gang anmeldt i januar 2018

  Gabe Carey har også medvirket i denne anmeldelse

  Recent Articles

  6 fast fixes for common Google Docs problems

  Once upon a time, a phrase processor was little greater than a clean canvas to your finger-transmitted musings: You'd open up this system, sort...

  3 wacky ways to make Android widgets more useful

  Widgets, widgets, widgets. Has there ever been an Android characteristic so filled with promise that is gone unloved by Google for thus very lengthy?Okay,...

  Genshin Impact Energy Amplifier Event Guide: Mutation Stone Locations and Coop Details | Digital Trends

  Genshin Impact isn't and not using a massive occasion. Whether it’s to tide us over till the subsequent massive replace or provide some perception...

  Related Stories

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox