More

  Google Pixelbook – recension review

  Med ord om att det nu är möjligt att ladda ned tidiga versioner av Google Fuchsia och installera för privat bruk, är vi inte förvånade om det finns ett återuppstått intresse i Google Pixelbook – en hybrid i både funktion och fysik. Googles senaste flaggskepp inom bärbara datorer har mycket att erbjuda, vilket företagets snarlikt prissatta Chromebook Pixel-serie aldrig kunde göra. 

  Mer specifikt ger denna 2-i-1-laptop användare ett smakprov av Android, samtidigt som den behåller funktionerna och designen från det omtyckta Chrome OS. Google Pixelbook packar ned en hel del modernitet i en mogen, konvertibel formfaktor, och om ryktena stämmer så kan den until och med få ett darkish mode-läge som grädde på moset. 

  Google Pixelbook använder en stylus som lindrar mycket av smärtan du kan förvänta dig av att använda Android-applikationer på en bärbar dator, males tyvärr säljs den separat. Samtidigt utgör det faktum att du kan vända maskinen 360 grader in och ut en annan övertygande orsak until att köpa Google Pixelbook för sin växande mängd användningsområden. 

  Det kanske är en Chromebook-möter-Nexus vid första anblick, males dess specifikationer är klart överlägsna. Med en 2,400 x 1,600 pixelskärm och 7:e generationens Intel Core i-processorer är Google Pixelbook ingenting att skratta åt. Särskilt inte med tanke på den blygsamma prislappen som skickar Apples jämförbara enheter until skamvrån. 

  Spec Sheet

  Här är Google Pixelbook-konfigurationen som skickades until TechSwitch för recension:

  CPU: 1,2GHz Intel Core i5-7Y57 (dual-core, 4MB cache, upp until three,3GHz)
  Grafik: Intel HD Graphics 615
  RAM: 8GB LPDDR3 (1,866MHz)
  Skärm: 12,three tum QHD (2,400 x 1,600, 235 ppi) LCD touchskärm (400 nits, 72 % NTSC coloration, three:2 side ratio)
  Lagringsutrymme: 256GB SSD (eMMC)
  Portar: 2x USB-C three.1, hörlurs/mikrofoningång
  Anslutningar: 802.11ac Wi-Fi (2 x 2 MIMO), Bluetooth four.2
  Kameror: 720p-webbkamera (60fps)
  Vikt: 1,1 kilo
  Storlek: 11,four x eight,7 x zero,four tum (290,four x 220,eight x 10,3mm; B x D x H)

  Pris och tillgänglighet 

  Vi ska inte ens försöka att sticka underneath stolen med det: Google Pixelbook är en extremt dyr Chromebook. Den börjar på drygt 10 000 kronor och når taket på runt 17 000 kronor – utan att ens räkna in Pixelbook Pen (som ligger på runt tusenlappen), även om Google generöst nog har inkluderat en pennhållare för de som behöver förvara sina pennor.  

  För det priset får du också 7:e generationens Kaby Lake Intel Core i5-processorer på båda ingångsmodellerna – 128GB-modellen och 25GB-modellen (som kostar runt 12 000 kronor) med 8GB RAM. Värstingmodellen kommer dock med 512GB lagringsutrymme och en Core i7-processor med 16GB RAM. Alla dessa processorer tillhör Intels Y-serie chip (låg kraft, låg värme), vilket betyder att Pixelbook-modeller är fläktlösa. 

  Males låt oss nu prata om hur Pixelbook står sig mot detta års Samsung Chromebook Pro och Asus Chromebook Flip – två laptops som designades i nära samarbete med Google för att rivstarta firmans Android app-push på Chrome OS. Båda dessa laptops har märkbart lägre prissättning, där Samsung och Asus för närvarande säljer sina diton för ungefär 5 000 kronor respektive four 5000 kronor.

  De är dock klart sämre prestandamässigt och har samma, 6:e generationens Intel Core m3-processorer som är skapade för låg kraft, och därmed låg värme, vilket tillåter den att utnyttja den fläktlösa chassidesignen. Med det sagt är de båda vackra Chromebooks i sin egen rätt, även om de erbjuder betydligt mindre minne och lagringsutrymme. 

  Sammanfattningsvis är dessa två Chromebooks en bättre affär för vad Chromebook-plattformen är idag, males Pixelbook handlar inte om vad som är bättre idag – det handlar om framtiden. Google Pixelbook är until Chromebooks av framtiden vad Microsofts Floor-serie var until 2-i-1 Home windows 10-enheter som följde det. 

  Design

  Pixelbook är verkligen ett vackert resultat av åratal av arbete från Googles sida i att förfina en enhetlig design över all sin hårdvara. Males Pixelbook kan också ses som en kinds mognadsprocess för Googles Chromebook-designfilosofi.

  Detta är, utan tvekan, Googles mest attraktiva och genomtänkta datorenhet hittills. Varje designelement har uppnått stil och substans i lika stor utsträckning – från den aluminiumborstade ramen until handledsstödet och undersidan i gummi. 

  De som inte har köpt en laptop computer senaste åren kanske behöver vänja sig vid att bara ha två USB-C three.1-portar. Males den är åtminstone redo för framtiden. På tal om det är webbkameran också redo för en ökad videofokuserad framtid, med 720p-upplösning och 60 bildrutor per sekund. 

  Tyvärr kan inte detsamma sägas om ljudprestandan. Likt andra tunna bärbara datorer har Google tryckt in högtalarna underneath tangentbordet, och resultatet är ett fruktansvärt burkigt ljud. Som tur är finns det en three,5mm-hörlursingång som låter dig ansluta Pixelbook until externa högtalare eller ett par hörlurar. 

  På plussidan är styrplattan i glas en fröjd att använda. Den följer rörelser otroligt bra och noggrant med både enskilda och flera touchrörelser. Dock märkte vi att styrplattan inte tycker om när vi vilar vår tumme mot den för att klicka medan vi använder pekfingret – en vanlig företeelse, males inte undertecknads personliga preferens.  

  Pixelbook-tangentbordet är bland det bästa vi någonsin har testat. Det bakgrundsbelysta tangentbordets tangenter är väl fördelade, och tryckkänsligheten på zero,eight mm är förtjusande med kraftfull suggestions. Vi uppskattar också det subtila, djupt tillfredsställande klickljudet som tangenterna ger ifrån sig – det skiljer sig från alla bärbara datorers tangentbord vi har testat, och nu kommer vi att förvänta oss det överallt. 

  ‘Pixeln’ i Googles bärbara dator förtjänar sitt namn när det kommer until three:2 Pixelbook-skärmen. Med 235 pixlar-per-tum (ppi) och noggrann färgreproduktion är denna skärm bland de bättre som finns, Chromebook eller inte, som Floor Professional (267 ppi) och 13-tumsmodellen av MacBook Pro (227 ppi).

  Panelen fungerar bra för filmer och bilder, och inte minst bildredigering. 400 nits ljusstyrka hjälper avsevärt until i detta avseende, males det är fortfarande en glansig skärm, och en sådan står sig inte jättebra mot direkt solljus. Hur som helst är skärmen också väldigt exakt vid beröring, speciellt underneath Pixelbook Pen-användning.

  Pixelbook Pen och Google Assistant

  Först och främst – det är verkligen synd att Pixelbook Pen inte är inkluderad i priset, då den otvivelaktigt är viktig för upplevelsen. Däremot håller vi inte med om att pennan inte är värd priset – för det är den until 100 % – förutsatt att du har råd. 

  Pixelbook Pen fungerar utmärkt som en stylus och den erbjuder stor tryckrespons samt lutningsstöd, vilket gör det until en fröjd att rita på skärmen. Skärmens snabba respons hjälper det digitala bläcket att följa pennans rörelser noggrant, until den grad att någon fördröjning är omöjlig att se. 

  På Pixelbook Pen finns en ensam knapp som mer eller mindre är en Google Assistant-knapp, males den verkar också integrera några av de nya Google Lens-teknologierna som finns i smartphones som bland annat Google Pixel 2. Trycker man på knappen samtidigt som man ritar förvandlas bläcket until en tjock blå färg, males den ritar dock inte ut någonting.  

  Istället skickas allt som fångats inom det blå bläcket until Google Assistant för analys, vilket i sin tur presenterar vad som helst och allt som Googles servrar mäktar med om vad du cirklade in. Cirkla in en bild av en noshörning, så kommer Google Assistant att ta fram en Wikipedia-sida om djuret. Google’s kunskapsdiagram är så avancerat att vi cirklade in en bild av Workplace House’s Ron Livingston, och Google Assistant spottade tillbaka hans karaktärs namn, Peter Gibbons, före den berättade mer om skådespelaren. 

  Detta kommer att vara ett otroligt kraftfullt verktyg för studenter, males vanliga användare kommer också att dra fördel. 

  Ett annat plus gällande Pixelbook Pen är att den har öppnat upp Google Preserve för att stödja enter från pennan, until och med från låsskärmen, vilket gör antecknande mycket enklare. Det finns until och med appar som kan transkribera Pixelbook Pen’s klotter until traditionell textual content.  

  En enorm nackdel med Pixelbook Pen är att den inte går att fästa i laptopen på något sätt, inte ens through magneter (som på Floor Professional). Denna designmiss gör det mycket enklare att tappa bort pennan som kostade dig så mycket pengar. Dessutom körs den på AAA-batterier – en uppladdningsbar lösning hade varit mycket mer värd prislappen.  

  Angående Google Assistant kan den tjänsten nås through antingen en dedikerad tangentbordsknapp eller through röststyrning (om du inte investerar i en Pixelbook Pen). Däremot fungerar bara den sistnämnda funktionen när laptopen är inloggad – att väcka Pixelbook med ett “Hej, Google”-kommando är tydligen underneath arbete, enligt våra källor. 

  Generellt är Google Assistant summary lika hjälpsam som på smartphones, och renderas på exakt samma sätt, med ett OS-nivåliknande chattarkiv samt röstrespons. 

  Recent Articles

  6 fast fixes for common Google Docs problems

  Once upon a time, a phrase processor was little greater than a clean canvas to your finger-transmitted musings: You'd open up this system, sort...

  3 wacky ways to make Android widgets more useful

  Widgets, widgets, widgets. Has there ever been an Android characteristic so filled with promise that is gone unloved by Google for thus very lengthy?Okay,...

  Genshin Impact Energy Amplifier Event Guide: Mutation Stone Locations and Coop Details | Digital Trends

  Genshin Impact isn't and not using a massive occasion. Whether it’s to tide us over till the subsequent massive replace or provide some perception...

  Related Stories

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox